Nieuwe huisstijl en website voor Bente

Voor Bente mocht ik een nieuwe huisstijl en website ontwerpen. De gemaakte huisstijl is meteen doorgevoerd in Social media templates, briefpapier en visitekaartjes.
Nieuwe huisstijl en website voor Uniek van Bente

Een beetje verlegen zat ze begin dit jaar aan mijn bureau. Bente, toen 18 jaar, was op zoek naar iemand die haar kon helpen bij het maken van een nieuwe huisstijl en website voor haar bedrijf. Bente maakt prachtige bloemsierkunst van zowel droogbloemen als verse bloemen. En haar werk kenmerkt zich door de unieke vormen en combinaties. Vaak laat ze een vlinder in haar werk terugkomen. Die vlinder staat voor Bente voor een stukje vrijheid. De vrijheid om haar eigen pas te kiezen. Tijdens de intake hebben we meteen naar een geschikte naam gekeken en meteen gecheckt of de domeinnaam nog vrij was (neem dit altijd mee in het bedenken van je bedrijfsnaam). Het bedrijf ‘Uniek van Bente’ was geboren en klaar om een passende huisstijl te krijgen.

Nu gaat mijn hart sneller kloppen van dit soort verhalen. Verhalen over mensen die hun hart volgen en kiezen voor hun eigen succes. Van deze verhalen gaat mijn creativiteit stromen en tijdens de intake had ik meteen een bepaald idee voor de huisstijl. Die ideen check ik altijd met het moodboard wat de klant mij ook stuurt en vandaar uit ga ik starten. Van daaruit heb ik twee voorstellen gemaakt en het tweede voorstel was raak. Bente had maar een puntje van aandacht: er moest nog een vlinder bij.

Toen de huisstijl stond, is deze omgezet in een visitekaartje, briefpapier, bonnenboekje, sluitstickers, ‘with compliments’ cards, de website en Social media templates.

Wil jij ook aan de slag met een nieuwe huisstijl en succesvolle website? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende intake.


Delen:

7 reacties

  1. King TA, Pilewskie M, Muhsen S, Patil S, Mautner SK, Park A, Oskar S, Guerini Rocco E, Boafo C, Gooch JC, De Brot M, Reis Fiho JS, Morrogh M, et al cialis prices Have a great 2nd trimester it really is the easiest one

  2. 70, 73, 75 77 Sustained BF treatment in alcoholism is associated with a dramatic 4x increase in the activity of thiamine dependent enzymes, 70, 73, 75 77 and significant reductions in symptoms of alcoholic and diabetic neuropathy in clinical trials is propecia from budgetmedica real Values obtained from this method correlate highly with those obtained by using gas chromatography mass spectrometry 45

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BoekenBoeken

Stuur me een bericht

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wat succesvolle websites anders doen

Wil je een website die bezoekers omzet in klanten? Neem dan deel aan mijn zevendaagse gids. Zeven dagen lang leer ik je wat succesvolle websites doen om meer conversies te krijgen (en hoe jij dit ook kan doen;)). 

Yes, ik start meteen en schrijf me in

#instagram

[instagram-feed]

Mazgon Design

Openingstijden

Bedankt voor je bericht.
Ik neem binnen 48 uur, op werkdagen, contact met je op.

Groetjes Daphne