Tekst draaien in je website met CSS

Altijd al willen weten hoe je teskt kan draaien in je website? In deze blog met video leg ik je precies uit hoe jij dit zelf kunt doen.
Hoe kun je tekst draaien in je site, ik leg het uit in deze video

Tekst draaien in je site

Toen ik net begon met het maken van websites, wilde ik heel graag tekst naast afbeeldingen dat niet horizontaal maar verticaal geplaatst was. Je thema en/of pagebuilder hebben die mogelijkheid niet als element, dus het voelt al snel als onmogelijk.

Het duurde even voordat ik het simpele stukje CSS had gevonden waarmee je tekst kan draaien in je website. Het mooie is dat je hiermee niet alleen die tekst kan draaien, maar alle elementen die je wilt. Het opent een nieuwe wereld aan mogelijkheden qua design en vormgeving van je website. 

Hoe kun je tekst draaien in je website?
Titel normaal -horizontaal- geplaatst
Hoe kun je tekst draaien in je website?
Titel 90 graden gedraaid

In onderstaande video leg ik uit hoe makkelijk je de tekst zelf kan draaien in je site. 

 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

BoekenBoeken

Stuur me een bericht

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Gratis gids

Wat succesvolle websites anders doen

Wil je een website die bezoekers omzet in klanten? Neem dan deel aan mijn zevendaagse gids. Zeven dagen lang leer ik je wat succesvolle websites doen om meer conversies te krijgen (en hoe jij dit ook kan doen;)). 

Yes, ik start meteen en schrijf me in

#instagram

Mazgon Design

Openingstijden

Bedankt voor je bericht.
Ik neem binnen 48 uur, op werkdagen, contact met je op.

Groetjes Daphne

×