Social media

Laat jezelf zien

Je bent trots op je onderneming.

Dat mag je laten zien op social media

Je herkent het misschien wel, overal om je heen zie je ondernemers mooie & waardevolle content delen op social media. De plaatjes, omslagen en teksten zijn pakkend en matchen met hun huisstijl. Ze krijgen veel respons en volgers. Als je zelf wil starten met een facebookpagina, instagram, linkedin of andere pagina zakt je de moed in de schoenen. Door de bomen zie je het bos niet meer en je laat social media nog meer even links liggen.

Daphne Mazgon, vormgevever en webdesigner uit Limburg
Vergroot je bereik via social media

Jammer! Want social media kan zorgen voor positieve online zichtbaarheid en leiden tot (veel) meer bezoekers naar je website. Die bezoekers zijn niet je familie & vrienden die trouw elke post liken en sharen, maar nieuwe potentiële klanten die aansluiten bij jou, je dienst en je kernwaarden.

Ik heb weleens wat gepost, maar er gebeurde niks. Social media werkt voor mij niet

Post je 5x in het jaar een bericht? Dan ga je hier inderdaad niks mee bereiken. Sterker nog: je bevestigt bovenstaande aanname.

Social media is een kwestie van consequent posten, je missie helder hebben en een goede huisstijl (het oog wil ook iets).

Huisstijl + website + consequent social media= succes

Ik kan je helpen met het opzetten en inrichten van verschillende social media platformen. Je pagina wordt het verlengstuk van je onderneming en huisstijl, klaar voor gebruik. Je krijgt duidelijke handvatten en tips om met social media aan de slag te gaan. Daarbij krijg je een setje posts in je huisstijl die je zelf kunt aanpassen voor elke gelegenheid: bijv. een aanbieding, opening, nieuw product, feestdagen, aankondiging etc.

Hoe verloopt het proces?

Van idee tot realisatie

Koffie
0%

1.

Tijdens de intake kijken we wat je wensen zijn en waar ik je bij kan helpen. Zijn we een match? Dan gaan we een stapje verder. Jij gaat aan de slag met het maken van een Pinterest bord. Ik stuur je een PDF waarin ik je help met de voorbereidingen.

Inhoud
0%

2.

We inventariseren wat nodig is en welke kanalen we gaan gebruiken. We brainstormen over mogelijke content en maken een strategie.

Magie
0%

3.

Ik ga aan de slag met het grafische gedeelte. We maken een afspraak waarin ik je uitleg, tips en handvatten geef over het gebruik van social media.

ready....set...go
0%

4.

Jij kunt zelf aan de slag met social media en ontvangt de templates in je eigen huisstijl. 

Samen aan de slag?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Wil je kennismaken of heb je een aantal vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.