fbpx

Social media

Haal die klanten binnen via social media.

Samen zetten we jou op de kaart door het consequent inzetten van social media.

Duik vol vertrouwen in de wereld van social media en haal die klanten binnen.Samen maken we een huisstijl die bij jou past en jouw unieke waarde weergeeft. Dit vertellen we naar je social media content en uitstraling. Social media inzetten om klanten aan te trekken? Ik help je graag op weg met  praktische tips en voorbeelden.

Je herkent het misschien wel, overal om je heen zie je ondernemers mooie & waardevolle content delen op social media. De plaatjes, omslagen en teksten zijn pakkend en matchen met hun huisstijl. Ze krijgen veel respons en volgers. Als je zelf wil starten met een facebookpagina, instagram, linkedin of andere pagina zakt je de moed in de schoenen. Door de bomen zie je het bos niet meer en je laat social media nog meer even links liggen.

Jammer! Want social media kan zorgen voor positieve online zichtbaarheid en leiden tot (veel) meer bezoekers naar je website. Die bezoekers zijn niet je familie & vrienden die trouw elke post liken en sharen, maar nieuwe potentiële klanten die aansluiten bij jou, je dienst en je kernwaarden.

Ik kan je helpen met het opzetten en inrichten van verschillende social media platformen. Je pagina wordt het verlengstuk van je onderneming en huisstijl, klaar voor gebruik. Daarnaast krijg je een setje posts in je huisstijl die je zelf kunt aanpassen voor elke gelegenheid: bijv. een aanbieding, opening, nieuw product, feestdagen, aankondiging etc.

En nu?

Aan de slag
1
2
3
4
1
2
3
4

Koffie

Tijdens de intake kijken we wat je wensen zijn en waar ik je bij kan helpen. Zijn we een match? Dan gaan we een stapje verder.

Droom

Ik maak een voorstel voor de inrichting van je social media waarin ik je wensen meeneem.

Magie

Je social media komt tot leven en we plannen een moment voor evaluatie.

Evaluatie

Na de evaluatie en is je social media klaar om de wereld te veroveren

 • 95
 • Klein
  .
  • 2 social media platformen naar keuze inrichten;
  • set omslagen & posts in huisstijl;
  • link om zelf deze omslagen & posts aan te passen.

  Vraag naar de mogelijkheden.

 • 175
 • Uitgebreid
  .
  • Tot 4 social media platformen naar keuze inrichten;
  • Setje omslagen & posts in huisstijl;
  • Link om deze omslagen & posts zelf aan te passen;
  • Indien gewenst: instellen van tool om al je verschillende social media berichten in één programma te organiseren en plannen.

  Vraag naar de mogelijkheden

Daphne begreep mijn wensen direct.

Via instagram kwam ik in contact met Daphne. Ze begreep mijn wensen direct en heeft dit omgezet in een prachtig logo en een fantastische website. Tijdens de proces was zij heel klant gericht en zo behulpzaam, ook bij twijfels van mijn kant was ze heel relaxed. Daardoor heb ik een logo kunnen kiezen dat bij mij past. Vervolgens ging ze aan de slag met mijn website. Ik ben zo blij met het resultaat, het is mooier geworden dan wat ik had kunnen denken. Ook hierin heeft zij zo fijn meegedacht en mij heel goed aangevoeld. ik kan je dan ook van harte aanbevelen om Daphne in te schakelen voor je webdesign en branding.

Mariska Hidding Eigenaar ME-Factor

Super tevreden

Super tevreden met de site Phoenix Sportmassage die Daphne voor me gebouwd heeft. De nazorg bij vragen en dergelijke, Top!

Monique Boots Eigenaar Phoenix sportmassage

Mazgon Design maakt websites, huisstijl en social media content

Creatieve ideeën & Positieve reacties

Dankzij Daphne van Mazgon Design hoef ik niet met mij handen in het haar te zitten. Zij heeft mij gered met haar creatieve ideeën om mijn internet pagina, logo en huisstijl waar te maken. Daphne Mazgon - Renierkens dank je wel😍 Ik heb al heel veel positieve reacties gehad en klanten er door gekregen

Rianne Groen Eigenaar kapsalon Haar & Schaar

De website van Met Marije is gemaakt door Mazgon Design in Schinveld.

Fantastisch eindresultaat

Daphne is iemand die goed kan luisteren naar jouw wensen en ideeën. Met haar creativiteit en professionaliteit kan zij een logo en/of website ontwerpen die bij je past, maar die ook totaal uniek is en dat maakt het eindresultaat fantastisch. Daphne heeft veel geduld en is altijd bereid om een stapje extra te zetten. Ze heeft plezier in haar werk en dat zie je overal in terug. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Marije Schreven Eigenaar Met Marije - Coaching en (leer)begeleiding

Mooi & overzichtelijk

Daphne heeft voor mij een mooie nieuwe huisstijl ontworpen en dit als leidraad voor mijn website gebruikt. Ik wilde een overzichtelijke website waarop in één oogopslag duidelijk zou zijn wat mijn leerlingen kunnen verwachten. Ook de vouchers die ze voor mij ontworpen heeft sluiten volledig aan bij de website. Deze waren in zo'n goede kwaliteit en op formaat gemaakt waardoor ik ze zelf direct heb kunnen laten drukken. Dankjewel Daphne.

Pianoschool Brunssum pianoschoolbrunssum.nl

Prachtige website!

Daphne heeft een prachtige website voor mij gemaakt! Heel duidelijk, rustig en professioneel, precies zoals ik het wilde. Ze zit vol met creatieve ideeën en probeert van alles uit! Maar luistert ook goed naar wat de klant wilt. Ze doet haar werk met veel passie en plezier en ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Bianca Sturmans Eigenaar Wellnesspraktijk RelaxZen Schinveld

Zullen we een kopje koffie drinken?

Wil je weten wat ik voor jouw project kan betekenen? Kom vrijblijvend langs op mijn kantoor en dan bespreken we de mogelijkheden.