fbpx

Samen je website bouwen

Samen aan de slag! Op deze dag zetten we samen je website in elkaar.

Samen zetten we jouw website in elkaar. Jij als deskundige van je aanbod & visie. Ik breng de techniek & ervaring.

Samen aan de slag! Op deze dag zetten we samen bij mij op kantoor je website in elkaar. Voordat wij de afspraak hebben maak je eerst zelf thuis de voorbereidingen.  Geen nood! Ik overleg eerst je wensen en stuur je vervolgens een praktische handleiding die je helpt met deze voorbereidingen. Op deze manier kunnen we op de dag zelf meteen aan de slag met het bouwen en opmaken van de site. Je gaat samen met mij meteen praktisch aan de slag. Zo leer je sneller de fijne kneepjes en gaat het onderhouden & aanpassen straks ook als een speer.

 

Aan het eind van de dag:

 • Is je site helemaal opgezet;
 • Weet jij hoe je pagina’s & berichten opzet en publiceert;
 • Weet jij het je aanpassingen doet in de opmaak;
 • Werken je linkjes & contactpagina;
 • Is je SEO ingevuld;
 • Is je site beveiligd en AVG-Proof;
 • Weet jij hoe je de site moet onderhouden en bijwerken;

 

De dag duurt ongeveer 7 uur en is bij mij op kantoor (incl lunch). Tijd is in overleg en het is ook mogelijk om de dag op te splitsen in 2 dagdelen.  
Kosten zijn: 725,- p.p

Voorbereiding voor deze dag:

Het is belangrijk dat een aantal voorbereidingen voor de start van deze dag gebeuren. Ik heb daarom bij aanmelding via mail of telefonisch contact waarin we eerst de wensen & mogelijkheden bespreken. Aan de hand daarvan maak ik een handleiding voor de voorbereiding. Hier staat precies in wat nodig is om een prachtige website te maken en door wie dit wordt gedaan.

Standaard voorbereidingen zijn:

 • Domeinnaam en hosting;
 • Het schrijven van alle teksten door klant;
 • Afbeeldingen;
 • Logo. Het is altijd mogelijk dat ik een logo voor je ontwerp in de voorbereidingsfase. Dit is in overleg en tegen meerprijs;
 • kleuren & fonts.

Een goede voorbereiding heeft tijd nodig en ik trek hier 2 -3 weken voor uit, afhankelijk van de grootte van de website en evt. ontwerp van logo / huisstijl. Houdt hier rekening mee als je een deadline hebt voor je site.

webdesign

Samen

werken?

Ja! Ik wil samen mijn website maken!

Daphne begreep mijn wensen direct.

Via instagram kwam ik in contact met Daphne. Ze begreep mijn wensen direct en heeft dit omgezet in een prachtig logo en een fantastische website. Tijdens de proces was zij heel klant gericht en zo behulpzaam, ook bij twijfels van mijn kant was ze heel relaxed. Daardoor heb ik een logo kunnen kiezen dat bij mij past. Vervolgens ging ze aan de slag met mijn website. Ik ben zo blij met het resultaat, het is mooier geworden dan wat ik had kunnen denken. Ook hierin heeft zij zo fijn meegedacht en mij heel goed aangevoeld. ik kan je dan ook van harte aanbevelen om Daphne in te schakelen voor je webdesign en branding.

Mariska Hidding Eigenaar ME-Factor

Super tevreden

Super tevreden met de site Phoenix Sportmassage die Daphne voor me gebouwd heeft. De nazorg bij vragen en dergelijke, Top!

Monique Boots Eigenaar Phoenix sportmassage

Mazgon Design maakt websites, huisstijl en social media content

Creatieve ideeën & Positieve reacties

Dankzij Daphne van Mazgon Design hoef ik niet met mij handen in het haar te zitten. Zij heeft mij gered met haar creatieve ideeën om mijn internet pagina, logo en huisstijl waar te maken. Daphne Mazgon - Renierkens dank je wel😍 Ik heb al heel veel positieve reacties gehad en klanten er door gekregen

Rianne Groen Eigenaar kapsalon Haar & Schaar

De website van Met Marije is gemaakt door Mazgon Design in Schinveld.

Fantastisch eindresultaat

Daphne is iemand die goed kan luisteren naar jouw wensen en ideeën. Met haar creativiteit en professionaliteit kan zij een logo en/of website ontwerpen die bij je past, maar die ook totaal uniek is en dat maakt het eindresultaat fantastisch. Daphne heeft veel geduld en is altijd bereid om een stapje extra te zetten. Ze heeft plezier in haar werk en dat zie je overal in terug. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Marije Schreven Eigenaar Met Marije - Coaching en (leer)begeleiding

Mooi & overzichtelijk

Daphne heeft voor mij een mooie nieuwe huisstijl ontworpen en dit als leidraad voor mijn website gebruikt. Ik wilde een overzichtelijke website waarop in één oogopslag duidelijk zou zijn wat mijn leerlingen kunnen verwachten. Ook de vouchers die ze voor mij ontworpen heeft sluiten volledig aan bij de website. Deze waren in zo'n goede kwaliteit en op formaat gemaakt waardoor ik ze zelf direct heb kunnen laten drukken. Dankjewel Daphne.

Pianoschool Brunssum pianoschoolbrunssum.nl

Prachtige website!

Daphne heeft een prachtige website voor mij gemaakt! Heel duidelijk, rustig en professioneel, precies zoals ik het wilde. Ze zit vol met creatieve ideeën en probeert van alles uit! Maar luistert ook goed naar wat de klant wilt. Ze doet haar werk met veel passie en plezier en ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Bianca Sturmans Eigenaar Wellnesspraktijk RelaxZen Schinveld

Zullen we een kopje koffie drinken?

Wil je weten wat ik voor jouw project kan betekenen? Kom vrijblijvend langs op mijn kantoor en dan bespreken we de mogelijkheden.