fbpx

Wie werkt aan jouw project?

Ik help jou bij het maken van die eerste onuitwisbare online indruk.

 • null

  Daphne Mazgon

  Creatief

  Out of the box

  Ondernemend

  Moeder van 3 meiden

  Getrouwd met Bob

  Foodlover

  Dirty Dancing fanatic

Foto: Zoë Joosten

Dream it | Design it

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droom achterna te gaan. Of dit nu gaat om een hobby die je verder wilt uitbreiden of het starten als ondernemer. Het is mijn droom om als zelfstandig ondernemer anderen te helpen bij het vormgeven van deze stap. Ik help jou bij het maken van die eerste onuitwisbare online indruk waarmee je jezelf op de kaart zet.

Sterk & Uniek

De voorkant van je website is net zo belangrijk als de achterkant. Deze twee onderdelen zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik leg eerst een stevige fundering, waarbij ik kijk naar doelgroep en kernwaardes. Vervolgens maken we de voorkant aantrekkelijk. Gebruiksvriendelijkheid voor je klanten vind ik net zo belangrijk als de unieke waarde die je huisstijl & webstijl uitstraalt.

Jouw succes is mijn drijfveer

Met regelmaat krijg ik bericht van klanten die ervaren dat bezoekers positief reageren op de website of nieuwe klanten een afspraak maken na het zien van een flyer. Klanten die aangeven dat hun bedrijf de nodige professionaliteit en persoonlijkheid uitstraalt. Mijn hart maakt dan elke keer een sprongetje, want daar heb ik aan mogen mee werken. Er is niks fijners dan te zien dat andere mensen succes boeken en daar een product van mij mee gebruiken. De reden waarom ik ’s ochtend met een kop koffie de deur van mijn kantoor openmaak? Jouw succesverhaal.

Ik kan je helpen als je:

... een professionele en betrouwbare indruk wilt achterlaten met een passende website en huisstijl.

... meteen wilt starten met de JUISTE look en feel in al je marketing uitingen.

... je graag klanten wilt aantrekken via je website en social media.

... je bang bent dat dit een fortuin gaat kosten en je met minder genoegen moet nemen (spoiler-alert: dat hoeft dus niet).

... tijd wil sparen door meteen alle mogelijkheden van social media te koppelen met je website en vice versa.

... overloopt van de ideeën, maar niet goed weet welke stappen je kunt zetten.

... je graag één plek wilt voor je logo, huisstijl, website en marketing.

Zullen we een kopje koffie drinken?

Wil je weten wat ik voor jouw project kan betekenen? Kom vrijblijvend langs op mijn kantoor en dan bespreken we de mogelijkheden.