Over Ons

Over Ons

Over ons

Wij zijn Mazgon Design, jouw partner voor een complete website en huisstijl! Wij geloven in het verbinden van alle puntjes, zodat jij de uitstraling krijgt die jouw bedrijf verdient.

Meet Daphne!

Daphne is de oprichter van Mazgon Design, het creatieve brein en de motor achter alle ideeën. Ze stelt zich graag aan je voor:

Het ontwerpen zat er al vroeg in bij me, maar toch sloeg ik eerst een andere weg in. Ik zat als klein meisje vaak uren achter mijn vaders computer. Ik maakte flyers voor huiswerkopdrachten, hoesjes voor zelf gebrande cd’s of omslagen voor huiswerk. Dat huiswerk zelf deed ik pas als allerlaatste, omdat het moest. Ik kon echt uren zoeken naar plaatjes die perfect bij mijn huiswerk pasten, het moest tot in de puntjes kloppen.

Na mijn opleiding belandde ik in de zorg. Huh? Maar je vond ontwerpen toch zo leuk? Yes! Maar zo gaan die dingen soms, je kiest een ander pad en komt er dan achter dat het niet het juiste was. Ik hakte de knoop door: het was tijd om gelukkig te worden en met passie te werken. 

Ik belandde weer achter mijn computer en dat was voor mij de perfecte plek. Ik maak prachtige websites en huisstijlen voor enthousiaste ondernemers. Ik verbind ik alle puntjes met elkaar, zodat er een mooi resultaat ontstaat.

In 2020 bundelde ik mijn krachten met drie andere ondernemers. We startten het platform Brandtastic, dat ondernemers helpt om een goede basis te leggen voor hun bedrijf met teksten, foto’s, huisstijl en natuurlijk een website.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Wil je kennismaken of heb je een aantal vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik ga graag met je aan de slag.

  • Bob, Lexie, Janie en Leia (ik ben een meisjes mama)
  • Medium rare biefstuk
  • Flow for paperlovers
  • Wandelen en ongerepte natuur
  • Danny Vera 
  • Vintage en fairtrade
  • Ja tegen jezelf zeggen
  • Het geluk van anderen (I know…cheessssyyyy)
Skills
WordPress 90%
HTML & CSS 82%
Elementor 88%
Illustrator & Indesign 85%
Canva 90%
Strategie bepalen / analyseren mogelijkheden 95%

Lees ook mijn interview bij Business woman NL