fbpx

Over mij

Lees hier wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen.

Daphne

Webdesigner | Developer

Foto: Zoë Joosten

Voor meer tips volg mij op:

volg mij op facebookvolg mij op instagramlike mij op linkedin

Ik zorg voor die eerste onuitwisbare online indruk van jouw bedrijf.

In 2017 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb, na bijna 12 jaar, mijn baan in de zorg aan de wilgen gehangen om mijn droom achterna te gaan. Eerst wat onwennig en onzeker, maar geleidelijk aan met steeds meer passie en gevoel van vrijheid & mogelijkheden. Ik heb een opleiding tot professioneel webdesigner afgerond en volg lessen grafisch design.

Dream it | Design it

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droom achterna te gaan. Of dit nu gaat om een hobby die je verder wilt uitbreiden of het starten als ondernemer. Het is mijn droom om als zelfstandig ondernemer anderen te helpen bij het vormgeven van deze stap. Ik help jou bij het maken van die eerste onuitwisbare online indruk waarmee je jezelf op de kaart zet.

Sterk & Uniek

De voorkant van je online visitekaartje is net zo belangrijk als de achterkant. Deze twee onderdelen zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik leg eerst een stevige fundering, waarbij ik kijk naar doelgroep en kernwaardes. Vervolgens maken we de voorkant aantrekkelijk. Gebruiksvriendelijkheid voor je klanten vind ik net zo belangrijk als de unieke waarde die je huisstijl & webstijl uitstraalt.

Jouw succes is mijn drijfveer

Met regelmaat krijg ik bericht van klanten die ervaren dat bezoekers positief reageren op de website of nieuwe klanten een afspraak maken na het zien van een flyer. Klanten die aangeven dat hun bedrijf de nodige professionaliteit en persoonlijkheid uitstraalt. Mijn hart maakt dan elke keer een sprongetje, want daar heb ik aan mogen mee werken. Er is niks fijners dan te zien dat andere mensen succes boeken en daar een product van mij mee gebruiken. De reden waarom ik ’s ochtend met een kop koffie de deur van mijn kantoor openmaak? Jouw succesverhaal.

Wat kan ik voor je doen?

Ik kan jou helpen als je:

Mazgon Design

Een website nodig hebt die klanten aantrekt en voor je werkt, maar niet je hele startkapitaal kost.

Niet goed weet hoe je tot die passende huisstijl komt en je iemand nodig hebt die hierover met je meedenkt.

Je, net als ik, ook niet houdt van 'eenheidsworst' en op zoek bent naar je eigen kleur & smaak tussen al die anderen.

Optimaal gebruik wil maken van de mogelijkheden die social media biedt om klanten aan te trekken.

De regie wilt over je eigen site en zelf het onderhoud en de aanpassingen kan doen.

Helemaal ontzorgt wil worden in het creëren van die onuitwisbare online indruk van je bedrijf.

Wat je misschien niet wist van mij:

Foto's van mezelf op social media en mijn website plaatsen vind ik eigenlijk doodeng

Ik ben moeder van drie dochters: Lexie, Janie en Leia (jup...van Starwars;))

In augustus dit jaar ga ik trouwen met Bob

Ik zie mezelf later (met grijs knotje en Bob) de wereld overtuffen in een volkswagen busje

Ik kom er steeds meer achter dat ik eigenlijk een ongelooflijke nerd ben

Hoe ervaren anderen het werken met mij?

Daphne begreep mijn wensen direct.

Via instagram kwam ik in contact met Daphne. Ze begreep mijn wensen direct en heeft dit omgezet in een prachtig logo en een fantastische website. Tijdens de proces was zij heel klant gericht en zo behulpzaam, ook bij twijfels van mijn kant was ze heel relaxed. Daardoor heb ik een logo kunnen kiezen dat bij mij past. Vervolgens ging ze aan de slag met mijn website. Ik ben zo blij met het resultaat, het is mooier geworden dan wat ik had kunnen denken. Ook hierin heeft zij zo fijn meegedacht en mij heel goed aangevoeld. ik kan je dan ook van harte aanbevelen om Daphne in te schakelen voor je webdesign en branding.

Mariska Hidding Eigenaar ME-Factor

Super tevreden

Super tevreden met de site Phoenix Sportmassage die Daphne voor me gebouwd heeft. De nazorg bij vragen en dergelijke, Top!

Monique Boots Eigenaar Phoenix sportmassage

Mazgon Design maakt websites, huisstijl en social media content

Creatieve ideeën & Positieve reacties

Dankzij Daphne van Mazgon Design hoef ik niet met mij handen in het haar te zitten. Zij heeft mij gered met haar creatieve ideeën om mijn internet pagina, logo en huisstijl waar te maken. Daphne Mazgon - Renierkens dank je wel😍 Ik heb al heel veel positieve reacties gehad en klanten er door gekregen

Rianne Groen Eigenaar kapsalon Haar & Schaar

De website van Met Marije is gemaakt door Mazgon Design in Schinveld.

Fantastisch eindresultaat

Daphne is iemand die goed kan luisteren naar jouw wensen en ideeën. Met haar creativiteit en professionaliteit kan zij een logo en/of website ontwerpen die bij je past, maar die ook totaal uniek is en dat maakt het eindresultaat fantastisch. Daphne heeft veel geduld en is altijd bereid om een stapje extra te zetten. Ze heeft plezier in haar werk en dat zie je overal in terug. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Marije Schreven Eigenaar Met Marije - Coaching en (leer)begeleiding

Mooi & overzichtelijk

Daphne heeft voor mij een mooie nieuwe huisstijl ontworpen en dit als leidraad voor mijn website gebruikt. Ik wilde een overzichtelijke website waarop in één oogopslag duidelijk zou zijn wat mijn leerlingen kunnen verwachten. Ook de vouchers die ze voor mij ontworpen heeft sluiten volledig aan bij de website. Deze waren in zo'n goede kwaliteit en op formaat gemaakt waardoor ik ze zelf direct heb kunnen laten drukken. Dankjewel Daphne.

Pianoschool Brunssum pianoschoolbrunssum.nl

Prachtige website!

Daphne heeft een prachtige website voor mij gemaakt! Heel duidelijk, rustig en professioneel, precies zoals ik het wilde. Ze zit vol met creatieve ideeën en probeert van alles uit! Maar luistert ook goed naar wat de klant wilt. Ze doet haar werk met veel passie en plezier en ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Bianca Sturmans Eigenaar Wellnesspraktijk RelaxZen Schinveld