Daphne Mazgon

Webdesigner | Vormgever | Moeder 

Ik ben trots op mijn onderneming.

En dat gun ik jou ook!

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droom achterna te gaan. Of dit nu gaat om een hobby die je verder wilt uitbreiden of het starten als ondernemer. Het is mijn droom om als zelfstandig ondernemer anderen te helpen bij het vormgeven van deze stap. Ik help jou bij het maken van die eerste onuitwisbare online indruk waarmee je jezelf op de kaart zet.

When nothing is sure, everything is possible
Sterk & Uniek

De voorkant van je onderneming is net zo belangrijk als de achterkant. Deze twee onderdelen zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik leg eerst een stevige fundering, waarbij ik kijk naar doelgroep en kernwaardes. Vervolgens maken we de voorkant aantrekkelijk. Gebruiksvriendelijkheid voor je klanten vind ik net zo belangrijk als de unieke waarde die je huisstijl & webstijl uitstraalt.

Jouw succes is mijn drijfveer

Met regelmaat krijg ik bericht van klanten die ervaren dat bezoekers positief reageren op de website of nieuwe klanten een afspraak maken na het zien van een flyer. Klanten die aangeven dat hun bedrijf de nodige professionaliteit en persoonlijkheid uitstraalt. Mijn hart maakt dan elke keer een sprongetje, want daar heb ik aan mogen mee werken. Er is niks fijners dan te zien dat andere mensen succes boeken en daar een product van mij mee gebruiken. De reden waarom ik ’s ochtends met een kop koffie de deur van mijn kantoor openmaak? Jouw succesverhaal.

Creativity is just connecting things

Steve Jobs
Skills
WordPress 90%
HTML & CSS 82%
Elementor 85%
Illustrator & Indesign 80%
Canva 90%
Strategie bepalen / analyseren mogelijkheden 95%

Certificaat professioneel webdesign met als eindopdracht een website gemaakt in HTML, CSS, Bootstrap en Javascript.

Lees ook mijn interview bij Business woman NL

Samen aan de slag?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Wil je kennismaken of heb je een aantal vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.