Nieuwe huisstijl en website voor Waanzinnig Werk

Vanuit de huisstijl heb ik voor Josée de website gemaakt, het visitekaartje, 8 ansichtkaarten, social media templates en een e-book template.

In december 2020 viel er een mail in mijn mailbox van Josée voor een intake. Haar bedrijf Waanzinnig Werk zat (en zit, jeuj) zo ontzettend in de lift, daar hoorde een nieuwe huisstijl en website bij. We zijn begonnen met het invullen van de vragenlijst en het maken van een Pinterest bord. Van daaruit heb ik een aantal voorstellen gedaan. Qua look ’n feel was daarna meteen duidelijk wat het moest worden. Toen konden we gaan finetunen en verder bouwen.

Vanuit de huisstijl heb ik voor Josée de website gemaakt, het visitekaartje, 8 ansichtkaarten, social media templates en een e-book template.

De social media & e-book templates zijn super makkelijk via Canva zelf aan te passen en steeds opnieuw te gebruiken.


“Daphne, wat ben ik ontzettend blij met jou! Het is zo knap hoe jij de Waanzinnig Werk vide hebt weten te vangen in look & feel, logo, huisstijl. Wat in mijn hoofd zat heb jij tot leven gebracht. En niet alleen dat. Ook de website maakte je en je hebt het hele proces heel relaxt begeleid. Al die keuzes…En nu staat het! Als een huis. Nogmaals een dikke thnx, je bent onwijs goed in wat je doet.

– Josée Dekker, Waanzinnig Werk

Wil je zelf ook een huisstijl en website dat helemaal bij jou past? Boek dan hier je afspraak voor je gratis intake.

Delen:

Eén reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BoekenBoeken

Stuur me een bericht

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wat succesvolle websites anders doen

Wil je een website die bezoekers omzet in klanten? Neem dan deel aan mijn zevendaagse gids. Zeven dagen lang leer ik je wat succesvolle websites doen om meer conversies te krijgen (en hoe jij dit ook kan doen;)). 

Yes, ik start meteen en schrijf me in

#instagram

[instagram-feed]

Mazgon Design

Openingstijden

Bedankt voor je bericht.
Ik neem binnen 48 uur, op werkdagen, contact met je op.

Groetjes Daphne