Hoe verwijder je de pagina titel met Elementor Pro?

Hoe verwijder je de titel van je pagina met Elementor Pro?

Elke keer als je een nieuwe pagina aanmaakt dan moet je deze een titel geven. Dat is om een aantal redenen handig om te doen. Waar je vaak niet op zit te wachten is dat deze titel prominent bovenaan je pagina blijft staan. Ik heb nog nooit meegemaakt dat die titel mooi in het design van een pagina paste.

Wat je wilt is die titel verwijderen. Bij de gratis versie van Elementor ben je al snel aangewezen op een extra plugin. Jammer, want je wilt zo min mogelijk plugins in je site. Met elementor Pro is dit verwijderen van die titel een fluitje van een cent.

In dit filmpje laat ik je zien hoe je de titel verwijdert bij je pagina in Elementor Pro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Stuur me een bericht

Producten

Gratis gids

Wat succesvolle websites anders doen

Wil je een website die bezoekers omzet in klanten? Neem dan deel aan mijn zevendaagse gids. Zeven dagen lang leer ik je wat succesvolle websites doen om meer conversies te krijgen (en hoe jij dit ook kan doen;)). 

Yes, ik start meteen en schrijf me in

Bedankt voor je bericht.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?