Hoe maak je een parallax effect met Elementor?

Hoe maak je een parallax effect in Elementor?

Zelf ben ik echt fan van een parallax effect in je website. Het kan echt je site naar het volgende level tillen. Dit effect gebruik je vaak in je header of als achtergrond voor bijvoorbeeld je reviews of blog. Let erop dat je de sectie over de hele breedte van de site weergeeft en niet op ‘vaste breedte’, want dan ziet het effect er gewoon minder goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Stuur me een bericht

Producten

Gratis gids

Wat succesvolle websites anders doen

Wil je een website die bezoekers omzet in klanten? Neem dan deel aan mijn zevendaagse gids. Zeven dagen lang leer ik je wat succesvolle websites doen om meer conversies te krijgen (en hoe jij dit ook kan doen;)). 

Yes, ik start meteen en schrijf me in

Bedankt voor je bericht.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

× Hoe kan ik je helpen?