Hoe maak je een parallax effect met Elementor?

Hoe maak je een parallax effect in Elementor?

Zelf ben ik echt fan van een parallax effect in je website. Het kan echt je site naar het volgende level tillen. Dit effect gebruik je vaak in je header of als achtergrond voor bijvoorbeeld je reviews of blog. Let erop dat je de sectie over de hele breedte van de site weergeeft en niet op ‘vaste breedte’, want dan ziet het effect er gewoon minder goed uit.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

BoekenBoeken

Stuur me een bericht

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wat succesvolle websites anders doen

Wil je een website die bezoekers omzet in klanten? Neem dan deel aan mijn zevendaagse gids. Zeven dagen lang leer ik je wat succesvolle websites doen om meer conversies te krijgen (en hoe jij dit ook kan doen;)). 

Yes, ik start meteen en schrijf me in

#instagram

[instagram-feed]

Mazgon Design

Openingstijden

Copyright 2019 – 2021 Mazgon Design | Foto & film: ZoĆ« Joosten, Jippey media, Lieke Vroomen & De Fotovakvrouw

Bedankt voor je bericht.
Ik neem binnen 48 uur, op werkdagen, contact met je op.

Groetjes Daphne