Dagen :
Uren :
Minuten :
Seconden

Nieuwe cursus:
Bouw je succesvolle website

Wil jij heel graag je eigen website bouwen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je een creatieve professional en wil je je skills uitbreiden? In deze cursus leer je van A tot Z hoe je een succesvolle website voorbereid, ontwerpt en bouwt.

— Mazgon academie —

Nieuwe cursus:
Bouw je succesvolle website

Wil jij heel graag je eigen website bouwen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je een creatieve professional en wil je je skills uitbreiden? In deze cursus leer je van A tot Z hoe je een succesvolle website voorbereid, ontwerpt en bouwt.

2 live dagen en een Q&A

Start op 8 juli 2022

Bouw je eigen thema

Alles wat je nodig hebt

Om je succesvolle website te bouwen

Start: livesessie op 8 juli 2022

In deze eerste livesessie gaan we terug naar de basis. We kijken naar je doelgroep en doel van de website. je krijgt van mij een werkboek waarmee je stap voor stap de inhoud van je site bepaalt.

Aan het eind van de bijeenkomst heb je de fundering van je site uitgeschreven. Zo weet je precies welke content je moet maken (organiseren) om je site te bouwen en vullen.

WordPress en Elementor uitgelegd

In deze module leg ik je de functies uit van het WordPress dashboard. Vervolgens maken we de stap naar Elementor Pro. Aan het eind van deze module weet je precies waarom Elementor mijn nummer 1 manier van webbouwen is, welke functies en mogelijkheden je hebt en waar je alles kunt vinden.

Raak vertrouwd met je tools om websites mee te bouwen.

Design tips en gebruiksvriendelijkheid

Een mooie website moet ook werken en andersom. Daarom krijg je in deze fase meer uitleg over design en gebruiksvriendelijkheid.

Aan het eind van deze module weet je precies waar je op moet letten om een fijne ervaring voor je bezoeker te creëren.

Het bouwen van je eigen thema (website)

Het bouwen met Elementor geeft je de mogelijkheid om je eigen thema te ontwerpen in je eigen huisstijl. In deze module ga je aan de hand van mijn uitleg je website bouwen. Aan het eind van deze module heb je:

  • de header
  • de footer
  • je homepagina
  • de ‘over mij’ pagina
  • (een) dienstenpagina(‘s)
  • contactpagina
  • blogpagina en blogopmaak
  • de 404 pagina 

 

JE HELE WEBSITE DUS

Marketing, SEO en promotie

Je hebt niks aan een website die alleen maar mooi staat te wezen. Je website moet in beweging gebracht en gevonden worden.

Aan het eind van deze module weet je hoe je je SEO invult met de plugin Yoast. Je leert gebruik maken van social media en blogs om je site in beweging te krijgen en bezoekers aan te trekken. Ook besteden we aandacht aan het maken van je eigen ‘link in bio’ pagina (instagram) en het toevoegen van Google Analytics.

Livesessie op 07 oktober 2022: afsluiting

Dit is je stok achter de deur! Vandaag laat je zien hoe tof je website is geworden. En nog beter: je kunt in deze vertrouwde omgeving van mede-ondernemers afstemmen of alles klopt en tips ontvangen die je verder helpen. Zo heb je bij het live gaan al een voorsprong!

Aan het eind van deze live dag geef ik uitleg over het onderhouden van je website.

Bonus: 2 uur individuele begeleiding

Bang dat je vastloopt of heb je nog vragen? Je kunt 2 uur individuele begeleiding met mij inplannen tot oktober 2022

In deze blog leg ik uit hoe je erachter komt wat je nu eigenlijk op je website moet zetten om je website optimaal te benutten.

Daphne Mazgon. Webdesigner en eigenaar van Mazgon Design en Brandtastic

Meet your Mentor

Daphne Mazgon

Hallo, ik ben Daphne, de ontwerper en eigenaar van Mazgon Design. In deze cursus neem ik je mee in alle stappen die nodig zijn om een succesvolle website te ontwerpen en bouwen.

Word zelf een expert in het werken met WordPress en Elementor door het oefenen met de meest voorkomende elementen in webdesign. Tijdens de cursus behandelen we alle facetten, van het fundament tot aan het live gaan van je website. 

Bouw zelf je succesvolle website

Stap voor stap

Na afloop:

Bouw zelf je succesvolle website

Stap voor stap

Na afloop:

Leer van mijn andere cursisten

Wat anderen zeggen

Voorbeelden gemaakt door cursisten

Het is tijd om

Die korting te pakken!

Ticket academie

1445
897 ex BTW
  •  

Waarom de Mazgon Academie?

Frequently Asked Questions

Jazekers, de cursus is zo opgebouwd dat je geen ervaring of kennis nodig hebt. 

Ik ben fan van Elementor (de pro versie) en waarom? Met elementor maakt het mogelijk om je eigen thema te bouwen, precies zoals jij dat wilt. Het is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, ook zonder kennis van webdesign. 

Je website gebouwd met Elementor zorgt ervoor dat je website altijd met de groei en ontwikkeling van je onderneming meewerkt.

Aan de hand van deze cursus kun je je eigen website maken, maar ook die van de buurvrouw, sportclub, klant of stichting. Met de opgedane kennis kun je steeds weer opnieuw aan de slag. Een goede investering dus!

Ik wil dat iedereen kan starten met succesvol ondernemen. Daar hoort voor mij ook een succesvolle website bij.

Daarom kun je de cursus ook in twee termijnen betalen. Je geeft dit aan in het aanmeldformulier. 

Ja, mensen die de cursus hebben gevolgd kunnen lid blijven van de online leeromgeving en community. Je betaald hier dan niet 157 euro voor, maar 84 euro per jaar. De online community wordt steeds aangevuld met nieuwe tips en uitleg. Ook kun je hier vragen stellen aan mij, maar ook aan elkaar. 

Jij bent een grafisch vormgever, fotograaf, VA, etc en jij wilt ook webdesign aanbieden aan je klanten? Je weet alleen niet hoe je een website functioneel en succesvol bouwt? Dan is deze cursus zeer geschikt voor jou. Ik geef je alle handvatten om ijzersterke websites te bouwen waarin jij je creatieve ei in kwijt kunt. 

YES, Je doet mee!

Vul hieronder het contactformulier volledig in en ik neem binnen 24 uur contact met je op om je aanmelding te bevestigen. 

YES, Je doet mee!

Vul hieronder het contactformulier volledig in en ik neem binnen 24 uur contact met je op om je aanmelding te bevestigen.